Mijn naam is Dimitri van Leeuwen en mijn missie is om mensen te laten kiezen voor een gezonde en vitale levensstijl door o.a. plantaardige voeding.
Smaakvol en gezond koken is mijn passie. Ik zie voeding als medicijn. Vandaar mijn keuze om plantaardige maaltijden te bereiden. Tijdens het koken op locatie deel ik ook graag mijn kennis en inspiratie hierover. Gezond en voedzaam eten kan ook heel lekker zijn en bovendien hoeft dat niet duur of ingewikkeld te zijn.

Passie voor voeding en gezondheid combineren in gezonde verantwoorde maaltijden, dat is waar het bij Lotus Catering om gaat.

Gebalanceerde voeding is belangrijk. Je bent wat je eet, wat je eet bepaalt de kwaliteit van je leven. Het is mijn wens dat de wereld zich daar bewuster van wordt”.

Mijn naam is Janine Schellingerhout en mijn missie is om iedereen die ik ontmoet een stukje bewuster te maken. Welke voeding nemen we dagelijks tot ons? En hoe voelen we ons daar eigenlijk bij? Zelf was ik daar helemaal niet zo mee bezig en als kind werd ik opgevoed met vlees, ik zag dit als een product en was me er niet bewust van dat vlees een levend dier was tot juni 2018. Door een aantal veranderingen in mijn leven en ik steeds bewuster werd van mezelf en de wereld om mij heen, heb ik mezelf uitgedaagd door een maand lang vegetarisch te gaan eten. Dat beviel super goed en ik ging me er verder in verdiepen. Naderhand voelde ik dat ik veganistisch wilde gaan eten.

Vanaf april 2019 ben ik Dimitri gaan helpen op retraites en evenementen. Ik heb mogen leren, ontdekken en ervaren. En nog steeds, elke keer als wij samen werken, laat ik mij weer opnieuw inspireren. Ik geloof dat wij allemaal nog zoveel kunnen leren, ontdekken en ervaren zolang we nieuwsgierig blijven. Ik had nooit gedacht dat het koken mij zoveel energie, creativiteit en plezier zou geven. Ik doe dit vanuit liefde, vanuit mijn hart en ik hoop dat ik voor iedereen waar ik voor mag koken een inspiratiebron kan zijn.

“Ik ben dankbaar dat ik op deze manier mijn steentje bijdraag aan de wereld”.