Over ons

Samen koken is onze kracht.
Wij zijn Dimitri en Janine en onze missie is om mensen te inspireren te kiezen voor een gezonde en bewuste levensstijl. Door onze manier van koken: intuïtief en plantaardig. Laat je verrassen en ervaar hoe lekker, gezond en voedzaam plantaardig eten kan zijn.

Waarom vegan?

Beter voor de dieren, je gezondheid, voor je medemens en voor de aarde. Wees je er bewust van dat er meer dan genoeg voeding is voor alle mensen op deze wereld. Door plantaardig te gaan eten zouden we het wereldwijde probleem aan voedseltekort kunnen oplossen.

Catering

Op verschillende locatie’s in binnen- en buitenland komen wij graag de maaltijden verzorgen tijdens jouw retraite, workshop, evenement of festival.

Feestje

Vier je een feestje? Wil je jezelf en gezin gewoon een keer laten verwennen? Of wil je iemand verrassen of bedanken? Dat kan!

Contact

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze keuze voor de naam Lotus catering

Hoe mooi zou het zijn als we bewustere keuzes maken voor ons zelf en daarmee ook nog eens voor de wereld om ons heen? 
Wij willen op een bewuste, pure, gezonde en voedzame manier jou kennis laten maken met plantaardige voeding.
De lotusbloem zelf staat symbool voor puurheid, zuiverheid, leven, geboorte en verlichting. Deze bloem groeit vanuit een donker en moerassig gebied uit tot een prachtige stralende bloem met een zelfreinigend vermogen.
Ben jij bereid en sta je open om net als de lotusbloem te gaan groeien?
Door de modder al je eventuele overtuigingen over plantaardig eten aan te gaan en uiteindelijk te gaan stralen als een lotusbloem!